Saskia

Wij zijn Sándor en Saskia Buil, 42 en 39 jaar oud. Wij wonen in Lievelde en zijn sinds 16 maart 2012 getrouwd.

Sándor is al vele jaren actief bij de autocross betrokken. Als baancommissaris, wedstrijdleider of starter. Alles met veel plezier. Momenteel ben ik ook voorzitter van HACC Halle en bestuurslid van de Ramo.

Saskia is via Sándor ook (weer) besmet met het autocross virus. Als tiener ging ik al veel naar auto en motorcross wedstrijden, maar dat werd minder toen ik ging werken. Nu probeer ik alle nk’s mee te gaan en in de regio ook wedstrijden te gaan kijken. Aangezien ik in de zorg werk, kan ik er niet elk weekend bij zijn, want ik moet ook in de weekeinden werken.

De autocross heeft dus een speciaal plaatsje in ons hart. we ouden van de spanning en vooral van de gezelligheid. Met z’n allen onder de partytent je collega rijders aanmoedigen en napraten met een flesje bier.

De nk’s heeft altijd iets extra’s. De spanning is dan goed merkbaar op de wedstrijddag. We gaan dan een dag voor de wedstrijd richting crossbaan en zetten daar de tenten op. Aangezien we niet alleen met de ACTL daar zijn, maar ook met team Raben, CTH Holterhoek en volgend jaar weer met team Wouters zijn er ’s avonds nog wel wat tenten op te zetten. Daarna verzamelen we in de tent van Raben en gaan de eerste flesjes open en komen de chips en hapjes op tafel. Erg gezellig! ´s Morgens worden er eieren gebakken en gaat er veel koffie door. Tja dat krijg je na een zware avond. Gelukkig zijn de rijders altijd goed te pas. Dat moet ook wel, want je moet het koppie er goed bij houden op de baan.

We hebben een nieuwe fan van de autocross erbij en dat is ons neefje Jochem van 5 jaar. Hij is een zoon van Sándor’s zus Jacqueline. Hij ging in eerste instantie alleen mee naar regiowedstrijden, maar de laatste 2 nk’s is hij ook mee geweest. Hij vindt het fantastisch om te helpen met het schoonmaken van de auto’s na de manches. Volgend jaar krijgt hij het erg druk, want dan bestaat ons cross tenten kampje uit 7 auto’s! Dus ook Jochem is volgend jaar weer van de partij.

Wij hopen nog lang veel plezier aan de autocross te beleven. 

SOCIAL MEDIA

Onze sponsoren

Kalender

© 2012 autocrossteamlievelde.nl | Ontwerp en realisatie: Hisslink

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN