Iwan

Hallo crossvrienden. 

 

Een nieuwe site, een nieuw begin.  

 

Dat had ik ook gedacht eind 2008. Toen ben ik gaan samenwonen met mijn vriendin Christa. Na de nodige potten verf op de muren te hebben aangebracht, begon seizoen 2009 op 2e paasdag in Meddo. Daar ging het goed mis. Door het niet goed inschatten van de chicane, ging ik meerdere malen over de kop. Veel schade tot gevolg. 

 

Omdat toch net een huis was gekocht, was het geld ergens anders voor bedoeld. Ja….ook bij mij kwam autocross niet meer op de eerste plaats. Ook werden er andere plannen gemaakt, waar het crossen niet bij paste.  

 

Helaas brak er ook een lange mindere periode aan. Na het overlijden van mijn moeder, kreeg mijn Christa een hersenbloeding waardoor onze dochter Anna moest worden gehaald. Ook hebben wij nog brand in onze woning gehad.  

 

Maar nu…. Ondertussen is er bij mijn toekomstige schoonouders een nieuwe schuur met werkplaats gebouwd. Daar staat de sprinter veilig en droog. Nu we alles weer een beetje in rustig vaarwater hebben gekregen, begon het begin 2012 toch weer te kriebelen. 

 

Er werd een calculatie opgesteld wat het repareren van de Audi ging kosten. Ik kwam toen in contact met Andre Vrieze en Gerald Kemper. Gerald had nog een snelle Opel op het schap liggen. Wij kwamen er uit en de Opel werd gekocht. Na wat aanpassingen aan de bak is het voor elkaar. 

 

De sprinter is bijna klaar, maar de eerste testmeters zijn ondertussen gemaakt. Dit geeft weer veel schik in het crossen. Mocht het weer mee zitten, zal in 2012 nog een cross worden gereden. Zo niet, dan nog testen en klaar maken voor seizoen 2013. 

 

In seizoen 2013 zal niet worden gereden voor het RAMO- of Twente cup Kampioenschap. Ik zal proberen de clubcrossen van HACC te rijden, aangevuld met de mooiere banen. 

 

Ik hoop voor 2013 een nieuw begin met mooie, eerlijke wedstrijden. 

 

Groeten Iwan Buil 

 

Onze sponsoren

Kalender

© 2012 autocrossteamlievelde.nl | Ontwerp en realisatie: Hisslink

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN