Sponsoren

Ook sponsor worden bij Autocrossteam Lievelde? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Knufing bouw

Knufing bouw

Na 25 jaar ervaring en vakkennis te hebben vergaard bij diverse bouwbedrijven is Robert Knufing in 2011 als ZZP-er begonnen. Inmiddels alweer jarenlang ervaring als zelfstandige.

Knufingbouw kan u dan ook volledig van dienst zijn in nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie, aanbouw en in groot en klein onderhoud. Dit kan uiteenlopen van het vervangen van een deurslot, het plaatsen van een dakraam, het realiseren van een uitbouw of interne verbouwing tot het totaal onderhoud van uw woning of het bouwen van uw droomhuis.

Website
Knufing Bouw
Wensing Bouwservice

Wensing Bouwservice

Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer voor uw klus of project? Wij helpen u graag! Vanuit Gelderland bedienen wij heel Nederland.

Voor het hele project heeft u één vast contactpersoon als aanspreekpunt. En indien gewenst kunnen wij uw het volledige project uit handen nemen, bijvoorbeeld van bouwgrond tot een complete nieuwbouwwoning. 

En naast nieuwbouw kunt u bij ons ook terecht voor verbouwrenovatie en onderhoud.

Team VW-Speed.nl

Team VW-Speed.nl

VW-SPEED.nl is een vriendenclub met een gemeenschappelijke passie: Volkswagen, Volkswagen in dit geval in de ruimste zin des woords, d.w.z. dat ook Audi, Seat, Skoda e.d. welkom is, zolang het merk maar iets met VW te maken heeft.

We zijn een groep liefhebbers die Volkswagen een warm hart toe dragen.

JvdC Frames

JvdC Frames

JvdC Metaalbewerking is al ruim 20 jaar gespecialiseerd op het gebied van metaalbewerking. Tot onze bewerkingen horen constructies van staal, RVS maar ook aluminium. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor draai- en freeswerkzaamheden.
De afgelopen jaren heeft JvdC Metaalbewerking zich toegespitst op het produceren van auto's voor de autocross. Sinds 2010 is JvdC Metaalbewerking officieel KNAF erkend veiligheidsrolkooi fabrikant.

Website
JvdC Frames
Facebook
JvdC Frames
De Detailschuur

De Detailschuur

Dutch Car Detailing en de Detailschuur zijn 2 onderdelen. De Detailschuur is de online webshop, hier kan je terecht voor alles op gebied van car detailing. Van onderhoudsproducten tot aan machines. Heb je zelf geen zin, geen tijd, geen kennis om je auto weer in nieuwstaat te krijgen, dan kan je terecht bij Dutch Car Detailing. Van een simpele poetsbeurt tot aan glas coating, maar ook voor interieur reiniging bij je bij DCD aan het goede adres.

Website
De Detailschuur
Facebook
De Detailschuur
H.A.C.C. Halse Auto Cross Club

H.A.C.C. Halse Auto Cross Club

H.A.C.C. Halle, de club waar we al jaren lid van zijn. Hun organiseren jaarlijks twee  wedstrijden, in het voorjaar Keijenborg. En in het najaar, de wedstrijd aan de Landstraat in Halle.

Facebook
H.A.C.C. Halle
Tractor Sterrit Team Lievelde

Tractor Sterrit Team Lievelde

Stichting Tractor Sterrit Team Lievelde organiseert jaarlijks de Tractor Sterrit met aansluitend het Trekkerbal. Wat in 2013 begon als geintje in de kroeg is uitgelopen tot een waar spektakel. Naast de genoemde hoogtepunten is er op het terrein van alles te beleven voor jong en oud.

Website
TSTL Lievelde
Facebook
TSTL Lievelde
Carnavalsvereniging De Jonge Nölepeters

Carnavalsvereniging De Jonge Nölepeters

Wij zijn een carnavalsvereniging welke is opgericht in het jaar 1965.

De Jonge Nölepeters zijn opgericht naar aanleiding van het feit dat de carnaval in Lievelde alleen toegankelijk was voor de getrouwden van Lievelde. Vandaag de dag wordt er in Lievelde carnaval gevierd door het complete dorp, jong en oud beleven plezier aan dit prachtige feest.

 

Website
DJN Lievelde
Facebook
DJN Lievelde
DeCrozz.nl

DeCrozz.nl

DeCrozz.nl is de website voor unieke verhalen uit de autocrosswereld met mooie interviews, spectaculaire foto's en nog veel meer! Check onze website.

Website
DeCrozz.nl
Facebook
DeCrozz.nl
Autobedrijf Bleumink

Autobedrijf Bleumink

Autobedrijf Bleumink is een jonge dynamische onderneming die, mede door vakkennis en hoge mate van flexibiliteit, slagvaardig kan reageren op de wensen van haar klanten.Bij ons is de werkplaats tot 21.00 uur in de avond open. Dit wil zeggen dat u van 's morgens 8.30 uur tot 's avonds 21.00 uur van harte welkom bent.Zo kunt u voor kleine reparaties en onderhoud bij ons in de avond terecht. Ook zijn wij voor de verkoop de gehele dag en avond beschikbaar voor informatie, zodat u geen vrije dag of snipperdag hoeft te nemen.

Wouters Motor Sport

Wouters Motor Sport

WMS Wouters Motorsport is een merknaam voor alle producten voor autosporten geproduceerd door Jean-Pierre Wouters.

WMS produceert complete autocross-buggy's en onderdelen voor autosport.