Verslag Ruurlo

  • maandag, 21 mei 2018

Vandaag te gast geweest bij onze thuiswedstrijd in Ruurlo. Waar he vanmorgen om 8.30 uur al goed vertoeven was, mede door het weer en het aantal rijders. Het rennerskwartier liep langzaam vol met 164 rijders uit alle windstreken van Nederland.
Wij waren vandaag met twee rijders aan de start, in twee verschillende klassen. Iwan reed in de sprint 1600 klasse, en Tyrone was de rijder met de blauwe Ford Ka.

Vol goede moed en enthousiasme is Iwan het startveld opgegaan, en verder is hij ook niet gekomen in de eerste manche. Het gevolg was een gebroken ketting, waardoor er geen aandrijving was.

Deze is vervangen en geprepareerd samen met de service van (Menno) Wouters Motor Sport en de hulp van Heslo Racing (Barry Zwiers), Henk Smits van Autocrossteam Maashorst en Roel Brussen van Pitstop Racing waarvoor onze dank!

Na dit gerepareerd te hebben mocht Iwan zich weer begeven bij de mannen van de Sprint 1600. De startlampen gingen uit, en startnr 365 kwam goed van zijn plek af. Dit ging mooi toen hij de buitenlijn aan hield, maar ineens was er een cliché en raakte 4 sprinters met elkaar in aanraking. En ook de 365 zat hier ook tussen, en dat nam een hoop schade met zich mee wat niet te repareren was...

Voor Tyrone in de juniorklasse verliep de dag iets beter. Hij reed in de series net en had dan ook genoeg punten om in de finale te komen. Hij ging als 13e het startveld op in de finale, en hij zag als 12e de zwart witte vlag. Maar in deze finale maakte hij nog wel een flinke koprol, wat ook de nodige schade opleverde voor de Ka en de monteurs.

Al met al een gezellige dag gehad, en de nieuwe polo's die geborduurd zijn door Kim Tolkamp Borduur Design uit Aalten zijn goed ontvangen. Al met al genoeg te doen de komende weken.


Geen probleem, weerkomen doen we zeker!

Iedereen bedankt voor jullie support!!

Image Gallery

Onze sponsoren

Kalender

No events
© 2012 autocrossteamlievelde.nl | Ontwerp en realisatie: Hisslink

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN