Wedstrijdverslag

, Gepubliceerd in Nieuws

Vanaf vrijdagavond stond de KA al helemaal klaar om deel te nemen aan de wedstrijd in Keijenborg.

Zondag ging dan ook al vroeg de wekker om rond half 8 in Keijenborg aan te komen. Het was dan ook de 1e wedstrijd van de KA maar ook van de rijder zelf!

Bij de start zat ik dan met heel wat spanning te wachten op de wedstrijdlampen. 1 voor 1 gingen de lampen aan en van de spanning begon toch wel mijn been te trillen op het koppelingspedaal. De lampen gingen uit en al snel waren dat de eerste meters op de baan! Na de 1e ronde waren de spanningen weg en kon het genieten beginnen. Maar helaas konden we niet goed meekomen met de rest en kwam de KA niet goed op toeren. We zijn gestart met een band met een grote rolomtrek. We dachten dat het daaraan lag dus voor de 2e manche moesten we dat aanpassen.

Voor de 2e manche hebben we gekozen om een setje te pakken met een veel kleinere omtrek. Nu kwam de KA nog niet op toeren. Na de 2e manche een aantal dingen geprobeerd en we gingen het gewoon weer proberen!

De 3e manche was helaas van korte duur, na met de start kwam de KA al niet van zijn plaats. Het aantal toeren werd steeds minder en kwam na net 3/4 ronde stil te staan. De overige rondes helaas aan de kant gestaan. Nadat iedereen was afgevlagd maar weer geprobeerd om de KA te starten. De KA startte weer en kon rustig naar onze plaats rijden. Helaas was de brandstofpomp kapot en was dat waarschijnlijk ook de reden van het slechte presteren van de KA de hele dag.

Ondanks dat het niet liep zoals gehoopt heb ik toch een mooie dag gehad. Mijn 1e wedstrijd zit erop en heb toch al deels kunnen ervaren hoe de KA rijdt! 

 

Op naar de volgende wedstrijd en dan hopelijk zonder problemen!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.