Links

Al Autocrossteam

Anton van der Linden is geen onbekende in de autocross wereld: hij was jarenlang een geduchte tegenstander in de NK Autocross standaardklasse. In 2002 ontglipte hem de Nederlandse titel in de laatste race van het seizoen, maar leverde toch een mooie tweede plaats in het eindklassement op.

Na een afwezigheid van 10 jaar, waarin hij de focus op de opbouw van zijn eigen bedrijf AL Autodiagnose in Lichtenvoorde moest leggen, wil Anton van der Linden zich weer op de autocrossbaan begeven

Additional Info

AL Autodiagnose Lichtenvoorde

Wij zijn dè Specialist in het storingzoeken in auto elektronica.

Door onze jarenlange ervaring in de autobranche hebben we methode's ontwikkeld waardoor we snel en vakkundig storingen lokaliseren en oplossen. Hierbij maken we gebruik van de meest geavanceerde meetapparatuur.

De meeste auto elektronica storingen kunnen opgelost worden door data analyse met behulp van een labscope. Dit kan niet alleen bij ons in de werkplaats maar ook rijdend in de auto.
Hierdoor kan live bekeken worden wat er gebeurt, op het moment dat de storing optreed.

Additional Info

assink products

Assink Products is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van autocross en is voor u het adres voor o.a. frames (2WD & 4WD), ophanging en complete aandrijflijnen en vele andere onderdelen.Verder zijn ze ook leverancier van Reiger en Proflex schokbrekers en banden van o.a. het merk Fedima.Ook voor het monteren en demonteren van versnellingsbakken is Assink Products het aangewezen bedrijf. 

 

Additional Info

Autocross Nederland

Additional Info

Autocrossfoto.eu

Additional Info

Autotechniek Hans Sloot

Autotechniek Hans Sloot is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in onderhoud en tuning van auto's uit de VAG-groep, zoals Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.Wij zijn een vertrouwd adres voor motor- en mechanische tuning alsmede chiptuning.

Voor chiptuning zijn wij dealer van JDEngineering software, bij uitstek de specialist op het gebied van tuning van auto's uit de VAG-groep.

 

Additional Info

Bloemencorso Lichtenvoorde

Het op één na grootste bloemencorso van de wereld. Een evenement met uitstraling dat uitnodigt tot een heerlijk dagje Lichtenvoorde.

We zijn in Lichtenvoorde apetrots op ons prachtige bloemencorso en willen dat b(l)oeiende spektakel dan ook graag met u delen op zondag 8 september 2013. Het corso start om 14.00 uur.

Additional Info

Boldy Tours

Andre Bouwmeester

Ik loop al vanaf mijn tiende mee in het autocrosswereldje. Ik ben begonnen als monteur van Bennie Nijhof. Toen ik negentien werd kroop ik zelf achter het stuur, en doe dit inmiddels al zesentwintig jaar.(foto's) Ik ben begonnen in de junioren klasse met een verlaagde kever. In 1987 ben ik overgestapt naar de 1600 sprint klasse.

Additional Info

Borduurspecialist Aalten

Borduurspecialist.nl is dé juiste partner voor het industrieel borduren van logo’s en teksten op alle mogelijke soorten textiel en aanverwante materialen.Borduren geeft een langdurige en vooral professionele uitstraling aan uw textiel, dit in tegenstelling tot andere technieken zoals transfer- en zeefdruk.Wij borduren o.a. (Werk)kleding, caps, badges, emblemen, schoenen,  paardendekens, vanen, poloshirts, handdoeken, sjaals, tassen ………… en nog veel meer!

Borduurspecialist.nl als u streeft naar vakmanschap, kwaliteit en perfectie!

Additional Info

Gebu Almelo

Additional Info

Onze sponsoren

© 2012 autocrossteamlievelde.nl | Ontwerp en realisatie: Hisslink

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN